biuro podróży - Forum

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2009-04-01 19:57:28
Jesteśmy studentkami socjologii, zapraszamy do wypełnienia ankiety, która ma na celu zbadanie opinii respondentów na temat wyboru internetowego a tradycyjnego biura podróży. Ankieta jest anonimowa, wyniki będą wykorzystane wyłącznie do celów naukowych.
Serdecznie zapraszamy na poniższy link:)

http://www.ebadania.pl/45a2d890e9a8d434
Wysłano: 2010-01-27 19:29:49
hmmm to moge wam od razu powiedziec, ze najfajniejsze jest biuro Fun Club z Poznania
Wysłano: 2010-02-22 18:46:16
Ile biur podrózy tyle opinii,ze swojej strony moge powiedziec że nie robi mi to różnicy czy rezerwuja wycieczkę przez internet czy w stacjonarnym biurze. Ważne żeby było sprawdzone i wiarygodne.
Wysłano: 2010-03-12 17:50:13
Zapraszamy do odwiedzenia portalu turystycznego Ricco Travel.
Wycieczki, wyjazdy, wczasy, na całym świecie, atrakcyjne ceny, bogata oferta.
Porównywarka cen, bilety lotnicze, wynajem samochodu, podróże biznesowe.
Sprawdź sam na:
www.riccotravel.eu
Wysłano: 2011-05-20 15:19:20

Dla mnie jest różnica, czy jade z biurem podróży czy sama wszystko rezerwuje. Nie raz zawiodłam sie na biurach, dlatego od kilku sezonów wybieram ta drugą opcje. W zeszłe wakacje zamówiłam bilety i zarezerwowałam hotel za pomocą wyszukiwarek na stronie www.cp-online.pl. Przeszukałam całą ofertę, w razie pytań dzwoniłam do biura i wybrałam opcje najlepsza dla mnie. Bardzo często można trafić też na fajne promocje. My kupilismy bilety do Barcelony w super cenie :) pozdrawiam

Wysłano: 2011-06-02 12:42:13

Wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste. Wiele biur podróży ma także swój stacjonarny oddział i działają w internecie aby zwiększyć liczbę klientów. Powinniśmy sugerować się przede wszystkim opiniami innych,bardziej doświadczonych poróżnikó w tych sprawach.

Pozdrawiam www.Bavaria.pl

Wysłano: 2011-06-15 13:52:11

Zgodze sie z tym, ze opinie innych sa wazne i bralam je pod uwage podczas podejmowania ostatecznej decyzji. Strone centrum podrozy online, z ktorej korzystalam polecila mi kolezanka z pracy, poza tym maja pozytywna opinie w internecie dlatego zdecydowalam tak a nie inaczej. Te duze biura podrozy maja mieszane opinie, czasami z przewaga tych lepszych, ale ja mialam zle doswiadczenie i po prostu juz z nich nie korzystam :)

pozdrawiam

Wysłano: 2011-06-15 21:29:34

Ankieta wypełniona. Powodzenia.

Wysłano: 2011-06-15 21:31:54

'Prończuk Adam' napisał(a):
Ankieta wypełniona. Powodzenia.

Pośpieszyłem się - jest hasło ankieta nieopublikowana!

Wysłano: 2012-01-11 20:25:04

A ja jestem wierny ITACE. Nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z tym biurem. Wzbudzają nasze zaufanie. Wolę dać nawet troszeczkę więcej, ale za to mieć beztroskie wakacje :)

Znaczenie snów  sennik

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135567 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu