|
|
Wysłano: 2009-05-19 12:31:46
Oglaszam nabór chętnych na wejście na Turbacz w najbliższą sobotę tj. 23 maja. Warunkiem uczestnictwa jest zabranie ze sobą torby (czyt. plecaka). Wejście od Rabki (ok godz 9) niebieskim szlakiem najpierw na Turbaczyk a potem na dużego Turbacza. Zejście do NT. Czas przejścia 8-9 godz. Ewentualne szczegóły dogramy jak zwykle do tej pory bywało podczas przygotowań. Z Krakowa jedzie do Rabki autobus o 7.20 (z RDA).
Zapraszam wszystkich chętnych - jak do tej pory zawsze było fajnie więc i tym razem być musi!
|
|
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 14:08:36
Wielka szkoda, że akurat zbiegł się termin Turbacza z zaplanowaną przez nas już dużo wcześniej urodzinową wycieczką Matiego. Jedziemy w tę sobotę do Tarnowskich Gór. Dziękuję Ci Marku za zaproszenie. Na pewno będzie fajnie ..."jako i drzewiej bywało" ;-)
Pozdrawiam :-)
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 14:23:26
Hehe, do Tarnowskich Gór :) Zapraszam, choć u nas bieganina przedchrzcinowa i urodzinowa akurat będzie :)
Ale widzę, że się rozkręcacie :)
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 15:00:43
Ech, ja jak zwykle do pracy.
A iść muszę bo ostatnio podpadłam :(
Miłej zabawy.Pozdrówcie Bene (jeśli zawadzicie)
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 15:05:25
Aniu, gratuluję! Oba tak ważne wydarzenia to wielkie rodzinne święto. My świętujemy tortwo urodziny dzisiaj. Życzę Ci zatem aby wszystko przebiegło po Twojej myśli a jeśli już muszą być jakieś niespodzianki to niech będą najmilsze z najmilszych :-)
Serdeczności dla Całej Twojej Rodziny :-)
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 15:08:23
Gratuluję Aniu! Ani nie zauważyłem kiedy to się stało - ciągle jesteś z nami obecna. To Nalka ma braciszka?
Agnieszko, nic straconego - my sie dopiero rozkęcamy - zapewne zdążysz do nas dołączyć - jesli nie tym, to następnym razem.
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 16:51:23
A dziękuję bardzo :)
Nie, siostrzyczkę jednak :) Dominika ma dziś 2 tygodnie, a nalka w sobotę 3 latka :)
Dorota - więc wszystkiego najlepszego z okazji tortowego świętowania !
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 19:12:02
A ja też mam pecha, bo babcia ma akurat w sobotę 78 urodziny. Wiek sędziwy więc lepiej cieszyć się że z nami jest. Ale czekam na następne zjazdy może mi się uda na któryś załapać.
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 20:53:59
Midorihato dziekuje za zaproszenie ,niestety w tym terminie mam juz zaplanowany wypad z ekipa na Rycerzowa.Zazwyczaj planuje wypady i zbieram ekipe okolo dwa,trzy tygodnie wczesniej.wiec na ostatni moment juz nie mam wolnego dnia.Mysle juz o dlugim weekendzie czerwcowym,tu mozemy cos zaplanowac.pozdrawiam.
|
|
|
Wysłano: 2009-05-19 21:16:13
Hmmm... dlugi czerwcowy weekend spotykamy sie w Tatrach Zachodnich. Plan jest dosc ambitny bo chcemy wyruszyc 13 w sobote okolo 6 rano by przejsc caly glowny lancuch TZ od Grzesia przez Wolowiec, Jarzabczy, Starorobocianski, Blyszcz i Bystra i wrocic Ornakiem do schroniska w Chocholowskiej. Zapraszamy do wspolnego wedrowania. Na razie jest nas 10 osob o dosc zroznicowanej kondycji ale szlak jest tak pomyslany ze jakby co to sa trzy drogi "ucieczki" do schroniska.
|