Noclegi w Hiszpanii - Forum

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2009-09-04 18:20:10
Witam serdecznie
Jeżeli planujecie wakacje czy podróż do południowej Hiszpanii w okolice Alicante i Costa Blanca, zapraszam do skorzystania z naszej oferty wynajmu apartamentów, domów i willi.
W naszym portalu znajdziesz wiele wspaniałach obiektów przy plaży, polu golfowym czy w innych fantastycznych lokalizacjach.
Adres strony:
WWW.HISZPANIA-APARTAMENTY.PL

Ostatnio edytowany: 2010-01-08 06:41

Ostatnio edytowany: 2010-01-08 06:42
Wysłano: 2010-02-22 18:59:00
A możesz podac troche więcej szczegółow?? Przede wszystkim jak przedstawiają sie ceny??
Wysłano: 2010-02-22 21:36:22
Zapraszam na naszą stronę internetową. Znajdzie Pan tam wszelkie szczegóły, ceny, fotografie apartamentów, domów i willi, kalendarz rezerwacji, wyczerpujące informacje o tym regionie Hiszpanii i wiele, wiele innych ciekawych informacji o Hiszpanii.
Aby zarezerwować apartament wyślij zgłoszenie rezerwacji lub po prostu do nas zadzwoń.
Adres naszej strony internetowej to:
WWW.HISZPANIA-APARTAMENTY.PL
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam.
Wysłano: 2011-03-28 22:48:34

www.trivago.pl to najlepsza porównywarka cen hoteli z całego świata. Dodaktowo znajdziesz tu niezależne opinie zaówno o hotelach jak i atrakcja turystycznyc. 

Wysłano: 2011-05-11 12:37:37

Dzięki za adresy,moze kiedyś sie przydadza.. Chcoiaż nie planuje zagranicznej wyprawy,to nigdy nic nie wiadomo:) Tam ceny są droższe niż u nas,wiec oprócz samego noclegu,trzeba doliczyć także  koszty utrzymania i wyżywienia na miejscu.

Wysłano: 2011-10-06 07:51:57

First of all,thank you very much for sharing this useful info with us.It's a very nice option.If i go there in future,I would like to take villas on rent instead of expensive hotels.Thanks a lot once again.

emigrating to canada

Wysłano: 2012-01-24 12:09:43

Ja zarezerwowałem tanią kwaterę w Hiszpanii na Costa Blance na www.edom.pl

W tamtym roku byłem w Chorwacji a apartament znalazłem na stronie e-domizil, które niby jest powiązane z tym całym edom.pl

Ich strona wygląda tak samo a panie z infolini mówią że ten cały edom to polska filia niemieckiego biura.

Wysłano: 2012-02-08 12:19:49

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty :) Dopiero wprowadzamy ofertę na polskim rynku a już otrzymujemy wiele pozytywnych komentarzy. Bardzo nas to cieszy :) 

www.edom.pl

Wysłano: 2012-04-25 12:49:09

W takim razie warto przyjrzeć się tej ofercie nieco bliżej,ciekawe jakie jeszcze będą opinię. To funkcjonuje w całej Europie,czy póki co tylko w wybranych krajach?

Wysłano: 2012-05-07 13:14:54

Z tego co się zorientowałem to mają dużo obiektów w Europie, ponoć mają miec wporwadzoną też Afrykę i USA.

Także moge z powodzeniem polecić www.edom.pl

W razie pytan chętnie udziele wam informacji

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135567 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu