Gdzie nad morze - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-02-23 06:54:03
W zeszłym roku byłem w Rogowie koło Mrzeżyna i w tym też tam jadę jest fajnie cisza i spokój polecam.
Wysłano: 2011-02-24 19:30:50
Osobiście mogę polecić wyjazd do Łeby, albo do Sopotu. Zależy, co kto lubi. Więcej hałasu oczywiście w Łebie, za to w Sopocie spokojnie, o ile omija się Monciak. Jak ktoś się wybiera, polecam serwisy:
łeba noclegi
sopot noclegi
Wysłano: 2011-02-26 22:34:48
Z Łeby niedaleko do Ustki, a pomiędzy tymi dwoma miejscowościami znajduje się piękny Słowiński Park Narodowy, do którego wycieczkę polecam! Plaże, wydmy, jeziora i lasy - cóż chcieć więcej?
Wysłano: 2011-03-02 11:59:57
Polecam Jarosławiec i Sanatorium Panorama Morska. Jest to ośrodek , w którym wypoczniesz. Przepiękny, zielony teren, kompleks basenów z podgrzewaną woda, restauracja, kawiarnia. Możesz poszaleć na imprezach nocnych a jak cenisz cisze możesz i spkój to na spacer po plaży, która oddalona jest jedynie o 350m. polecam z czystym sumieniem.
Wysłano: 2011-03-03 11:46:09
Jedź do panoramy morskiej w jarosławcu. Miejscowośc raczej spokojna piekan plaża, a sam ośrodek jest godny polecenia. Leży 350 m od plaży. Pokoje są przytulne, czyste, jest klimatyzowana stołowka , i oczywiście aqua park z podgrzewaną wodą. wieczorami dyyskoteki ogniska itp.
Wysłano: 2011-04-07 13:59:14

Dzięi za adres,może się przydać. A tak poza tym dawno nei byłem nad morzem,uważam że nie ma tam zupełnie nic ciekawego,ile możan leżeć na plaży? lepiej spędzić ten czas aktywnie,np wyjeżdżając w góry:) 

Wysłano: 2011-05-05 14:26:12

Serdecznie polecam malowniczy Kołobrzeg. Jest to jeden z najbardziej znanych uzdrowisc nadmorskich. Byłam tak na wczasach z całą rodziną zoorganizowanych przez krakowskie biuro podrózy Hut Plus. Jesy to naprawde solidna firma, mają ciekawą ofertę w przystępnych cenach;) Myślę, że jeśli ktoś nie chce jechać na wakacje w "ciemno" to to biuro podróży jest idealnym rozwiązaniem.

Wysłano: 2011-05-11 12:24:03

Teraz w Kołobrzegu jest najbardziej wybuchowa plaża w Polsce,wiec radzę uwazać na to gdzie stawiamy kroki:) Mimo wszystko Zaparszam w góry,do Wisły:) 

Wysłano: 2011-05-12 08:50:15

'kołodziejczyk michał' napisał(a):
Jedź do panoramy morskiej w jarosławcu. Miejscowośc raczej spokojna piekan plaża, a sam ośrodek jest godny polecenia. Leży 350 m od plaży. Pokoje są przytulne, czyste, jest klimatyzowana stołowka , i oczywiście aqua park z podgrzewaną wodą. wieczorami dyyskoteki ogniska itp.

Całkowicie się zgadzam - Panorama Morska w Jarosławcu to dobry adres. Dla ceniących sobie szeroką piaszczystą plażę i spokój polecam Dębinę koło Rowów (tutaj w jednym z ośrodków też jest basenik z podgrzewaną wodą), a dla zwolenników zatłoczonych plaż Kołobrzeg.

Pozdrawiam i zapraszam na Pomorze

Wysłano: 2012-01-30 11:30:11

W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasin, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram http://sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku ja w co niektórych miejscowościach nadmorskich.

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135567 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu