Renata Obrycka - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-01-24 12:49:41
witam
nie bardzo wiem jak poruszać sie tutaj?jak dodawać zdjęcia ,zaznaczać na mapie i w ogóle nic:(Na swoim koncie mam sporo wycieczek i tych dalszych i bliższych ale nie wiem co z tym zrobić?;)
Wysłano: 2011-09-06 11:23:09

Cześć:-)

W Twoim nowozałożonym profilu jest zakładka " moje wycieczki", a tam opcja " dodaj wycieczkę" , klikasz i  korzystając z czytelnych opcji opisujesz swoje wycieczki. Dodawanie zdjęć też nie jest trudne, wystarczy troszkę się rozejrzeć w panelu. Najlepsza jest metoda prób i błędów, nawet jak coś sknocisz, to nikt Ci za to głowy nie urwie, można wszystko usunąć i zacząć od nowa. Ja tak postępuję i się sprawdza :-) Życzę powodzenia i czekam na nowe ralecje :-)

Ostatnio edytowany: 2011-09-06 11:42

Wysłano: 2011-09-06 11:41:20

hihi-ot i przykład doskonały, jak to się popełnia błędy - miało być relacje  a wyszło ralecje ;-)

Wysłano: 2011-09-06 17:27:22

To ja tez napisze pytanko, bo choc wycieczek wstawilam kilka i bez problemu udalo zaznaczyc sie na mapie...to ostatnio klopot!!!Nie zaznacza sie nic i mapa nie wchodzi.Prosze mnie poratowac.z gory dzieki wszystkim , ktorzy potencjalnie mi odpowiedza ,pozdrawiam :)))

Wysłano: 2011-09-07 00:34:44

To pytanie właściwie do moderatora strony, on zapewne coś poradzi, myślę jednak , że to wina przeciążonego serwera.  Czasem pomaga zwykłe przeładowanie strony

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135567 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu