Mam pytanko... - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-08-12 00:13:55

Bardzo proszę, żeby ktoś mi wyjaśnił co oznacza "+1 publicznie"? I czym się różni post od komentarza? Może gdzieś to jest wyjaśnione, a ja nie umiem znaleźc informacji, oświećcie mnie proszę :)

Wysłano: 2011-08-12 08:08:13

+1 to jest takie googlowskie coś jak lubię to od Facebooka. Po prostu klikanie w to podnosi jakby status strony dla wyszukiwarki Google. Żeby w to kliknąć trzeba mieć konto mailowe w google, niekoniecznie gmail, np. w adwords, adsens itp. Na jedną rzecz można kliknąć tylko 1 raz.

Posty i komentarze to niemal to samo. Po prostu jak się pisze post na Forum to jest to zwyczajowo post, a przyjęła się też nazwa komentarz, jak np. komentujesz komuś wycieczkę, ale nie ma jakiejś wielkiej róćnicy pomiędzy tymi pojęciami.

Nie wiem czy jasno to wyjaśniłam

Wysłano: 2011-08-12 08:33:31

Jasno, dzięki i pozdrawiam z pochmurnego Sopotu :)

Wysłano: 2011-08-12 09:20:27

Dziękuję, i u nas dziś pochmurnie dość, ale jutro ma być super :)

Wysłano: 2011-08-13 16:01:20

Kto nie był jeszcze na zamku w Przezmarku w powiecie sztumskim ,temu gorąco polecam zwiedzenie tej Perły 2010r.tak blisko,a tak daleko.......

czasem warto w drodze do stolicy lub w czasie aktywnego wypoczynku po pięknych terenach Pomorza,Warmii i Mazur,Kaszubasz w Małdytach skręcić na Stary Dzierzgon,a stąd już tylko 17km i wiele po drodze atrakcji;.!

Komu historia nie straszna i kogo pociąga architektura średniowiecza temu polecam to szczególne miejsce;PRZEZMARK!

Wysłano: 2011-08-19 09:55:21

Pytanie do Ani (admina) nie wiem jak zrobic , dodajac wycieczke aby nie wrzucalo mi czasu trwania.Gdy probuje to zignorowac to wrzuca mi liczbe 1 lub 7 .Widze, ze wiele osob nie ma tego w swoich wycieczkach.Powiedz Aniu jak to ominac? z gory dzieki:)

Ostatnio edytowany: 2011-08-19 09:55

Wysłano: 2011-08-19 10:05:32

Z tego co wiem to zawsze wrzuca liczbę dni jak się nic nie wpisze, podaj linka która wycieczka nie ma, ja teraz przejrzałam kilkanaście wycieczek i wszystkie miały.

Data fajna sprawa, bo wiadomo z jakiego roku to są informacje, a jak się nie kojarzy daty to przecież żaden problem wpisać 1 czy inną liczbę dni. Raczej nie będziemy tego zmieniać.

Wysłano: 2011-11-29 12:57:30

Aniu, cos sie dzieje dziwnego na PSz, od kilku dni, usiluje wyslac wiadomosc, do innego krajotrotera , gdy juz jest napisana i klikne wyslij...tekst ZNIKA a NIE JEST WYSLANY. Nie tylko mnie sie tak dzieje(!), wiec nie problem z moim komputerem.Wczesniej tez sie tak dzialo, lecz sporadycznie .Jest to zarowno w przypadku gdy kliknę jak "odpowiedz' na list lub gdy wejde zerkajac na profil innego krajotrotera i klikne "wyslij wiadomosc"! Teraz tez do ciebie pisalam list , lecz rowniez zniknal!

Prosze sprawdzcie co jest.Na forum da sie pisac a listy znikaja!!!!!

dzieki z gory baaardzo

Ostatnio edytowany: 2011-11-29 12:58

Wysłano: 2011-11-30 10:02:53

Coś tam Łukasz poprawił, dajcie znać jakby to nie pomogło.
Dzieki

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu