Orle Gniazdo w Alpach Bawarskich - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-11-08 10:47:43

Super relacja i miejsca. Naprawdę warto zobaczyć. Zdjęcia ze stopklatek nie są wcale  takie złe.  Szlak spacerowy - chyba z odrobiną adrenaliny?

Wysłano: 2011-11-08 21:24:54

Trochę adrenalinki było, ale teraz widzę, że na zdjęciach wyglada to jakoś "groźniej". Hmmm... być może byłam tak zafascynowana widokami, że nie zwracałam uwagi na przepaść i inne niebezpieczeństwa.

Pozdrawiam :)

Wysłano: 2011-11-08 21:52:59

:) Na kilku zdjęciach ekspozycje, że hej.

Wysłano: 2011-11-08 23:34:03

Fakt, ekspozycja szczególnie w jednym miejscu niezła.  Ale jak widać szłam (jak wszyscy) nieprzygotowana na górskie wędrówki, adidaski aż w oczy kłują :))) Skoro nie zawróciłam tylko przeszłam całą pętlę,to znaczy, że nie było tak źle. Zaznaczam, że nie należę do ryzykantów, czuję respekt przy każdym spotkaniu  z górami, wiem, jakie mogą być niebezpieczne. Zastanawiam się z jakim tatrzańskim szlakiem możnaby to porównać, ale nic mi nie przychodzi do głowy... Może czerwony szlak  z Kasprowego na Kopę, tamprzy Czubach jest  trochę podobnie...

Wysłano: 2011-12-14 16:41:17

Fantastyczna relacja, bardzo ciekawie opisana wyprawa. Przejście ścieżką spacerową ekscytujące i wierzę że żadna skleroza uczestników nie dopadnie i będziecie pamiętali wycieczkę i dłuuuugo ją wspominali. Żeby podróżować i zwiedzać - niekoniecznie trzeba dysponować dużą kasą. Masz rację Toju- chcieć, to móc. Pozdrawiam :-)

Wysłano: 2011-12-14 18:37:21

wow ale super miejsce!

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu