Bielizna termoaktywna, warto? - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-11-11 17:08:34

Chcę się podzielić z Wami moimi spostrzeżeniami, otóż, moim zdaniem profesjonalna
  bielizna termoaktywna przeznaczona miezy innymi na narty, snowboard, off-road, czy do jazdy na kładach ,
jest niezastąpiona w turystyce i sporcie, i nie tylko w tym ekstremalnym (bo tam wymagania są na najwyższym poziomie), ale właśnie w amatorskim no i w szeroko pojętej rekreacji.
W wielu firmach można kupić mniej lub bardziej markową, ale bardzo dobrą bieliznę wykonaną z najnowszej generacji przędz czy dzianin.
Szczególnie właśnie nie można pomijać jej zalet w warunkach jazdy terenowej, gdzie niejednokrotnie jesteśmy zmoczeni, zwykła bielizna bawełniana pozostaje mokra, co niewątpliwie nie należy do przyjemności, bielizna termoaktywna co prawda też, ale ta w odróżnieniu od bawełny, wysycha na ciele. Moim zdaniem warto.

Wysłano: 2012-02-01 20:19:06

Powiem krótko WARTO !!! kiedyś myslałem że wydziwianie tych co nie mają co robić z pieniędzmi. Dziś sam jestem posiadaczem kompletu takowej i uważam że to był dobry a nawet bardzo dobry zakup. Polecam śledzić promocje, za około 100 zl. można dokonać niezłego zakupu. Sczerze polecam.

Padłeś powstań...i idź dalej

Wysłano: 2012-04-02 15:17:31

Moim zdaniem jak najbardziej warto,szczególnei jeżeli ktoś lubi aktywny wypoczynek i jazdę na rowerze. Wtedy taka bielizna termoaktywna to prawdziwy skarb,dzieki niej nie pocimy się aż tak bardzo.

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu