Hotel w Karkonoszach - Forum

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-11-22 16:57:59

Szukam jakiegoś fajnego hotelu dla rodziny w Karkonoszach. Chciałabym, aby było blisko do szlaków i gór oraz miał ceny w dla średniobudżetowców :D

Bardzo proszę Was o porady

Wysłano: 2011-11-23 19:47:31

moze chipsy do tego :P??? musialem to napisac,

cos sie z najdzie dobrze ze sprecyzowalas bedzie latwiej szukac, ewnetualnie jeszcze podam ci moje ulubione miesce :)

Wysłano: 2011-11-23 19:51:45

tak karkonosze sa piekne naprawde, ja jako czlowiek z nizim szczeg moge to podkreslic owall poczatek zupelnie niepotrzebny

Wysłano: 2011-11-24 19:26:17

ale tak interesuje cie jakis konkretny hotel albo schronisko juz ?

Wysłano: 2011-11-25 08:46:05

kilka ktore mi sie spodobaly bo ogolnie jest tego mnostwo

Hotel Pod Jasany usytuowany jest na terenie Karkonoskiego Parku Narodowego, zaledwie 1 km od centrum ośrodka narciarskiego Szpindlerowy Młyn
Dzięki swojej lokalizacji w samym centrum, a jednocześnie blisko centrów narciarskich, hotel Praha jest jednym z najbardziej popularnych hoteli w kurorcie górskim Szpindlerowy Młyn
Hotel Mercure Skalny Karpacz położony jest u podnóża Śnieżki i oferuje duże centrum odnowy biologicznej z krytym basenem oraz wiele udogodnień dla dzieci
Pensjonat Karkonoski w Karpaczu położony jest w sercu Karkonoszy, 800 metrów od kompleksu narciarskiego Śnieżka
Hotel Concordia jest niezwykle położony – centralnie w sercu Karkonoszy, w połowie drogi między Karpaczem i Szklarską Porębą, na wysokości 600m n.p.m. na szczycie Góry Przesieckiej, na tzw. „końcu świata” – co czyni z niego naturalną bazę dla miłośników trekkingu w Karkonoszach, pasjonatów górskiego kolarstwa, narciarstwa biegowego i zjazdowego oraz zapewnia cudowne widoki na Uzdrowisko Cieplice, Kotlinę Jeleniogórską, zamek Chojnik, Śnieżkę i Karpacz

Concordia wypada najlepiej z tego co sprawdzilem, oprocz hotelu sa salony SPA specjalne place zabaw dla dzieci itd

Wysłano: 2011-11-25 11:10:35

no powiedzmy kawal dobrej roboty...a powiedz mi czy ten hotel co wybrales znajduja sie kolo niego trasy narcierskie?? biegowe lub zjazdowe?? bo ja wlasnei jak jade w gory to na narty:p

Wysłano: 2011-11-25 17:00:55

Muszą być, w końcu jest to w opisie. poza tym spójrzcie na zdjęcia. znazłam na stronce internetowej http://hotelconcordia.pl/galeria . widać że jest to na jakimś niskim szycie hotel i jest bardzo blisko gór

Wysłano: 2011-11-25 18:34:58

jak spadnie snieg to tras ci nie zabraknie :D jest duzo atrakcji w koncu to serce karkonoszy nudzic sie nie bedziesz

przejdziesz jakas gore to ci starczy 

Wysłano: 2011-11-25 21:14:22

Jak to mówili

GÓRY to przestrzeń, wolność i przyroda,
ptaki, drzewa, lodowata woda,
która w strumieniu przeźroczystym-
płynie swym rytmem, rwącym, wieczystym.

To w GÓRACH patrząc w dół ze szczytu,
przestajesz żałować swego bytu.
Męczący świat staje się pod Tobą taki mały,
a widok wokół nieskończenie doskonały.

Wracając do tematu osobiście korzystałem właśnie z usług hotelu concordia będąc w Karkonoszach i odpowiadając na wcześniejsze pytania, to nie musicie martwić się na zapas ponieważ wszystko czego potrzebujecie znajdziecie na miejscu, i nawiązując do posta Owall, na brak atrakcji nie będziesz mogła narzekać.

Pozdrawiam !

Wysłano: 2011-11-26 11:53:55

no wlasnie ja lubie wyzwania i w tym roku akurat niechcialbym jechaw w tatry, po prostu mi sie przejadly:)) wiec opcja karkonoszy i tego hotelu wydaje sie calkiem calkiem:))

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu