Ciekawy artykuł i na pewno użyteczne porady. Ja jednak chciałbym zakupić bilet na prom sieci UNITYLINE wypływające ze Świnoujścia do Kopenhagi. Z jakim wyprzedzeniem trzeba cos takiego rezerwować, gdzie trafic okazję? Może ktoś wie?
| Autor | Wiadomość |
|
Wysłano: 2011-11-28 10:22:07
Ciekawy artykuł i na pewno użyteczne porady. Ja jednak chciałbym zakupić bilet na prom sieci UNITYLINE wypływające ze Świnoujścia do Kopenhagi. Z jakim wyprzedzeniem trzeba cos takiego rezerwować, gdzie trafic okazję? Może ktoś wie? |
|
|
| |
|
Wysłano: 2012-03-26 09:08:21
Z tego co wiem są strony które oferują bardzo korzystne promocje 'last minut' z cenami do -70%. Jednak nie korzystałem z tych usług. |
|
|
Wysłano: 2012-04-25 21:22:01
Wszystko dobrze ujęte i pomocne przy kupowaniu biletów promowych. Dodałbym jeszcze by korzystać ze stron w internecie i śledzić promocje. Poprostu być na bieżąco z cenami. Można także zapisać się do newslettera i także będziemy dostawać aktualne oferty. Możemy także umówić się online w internecie i poszukać osób z którymi możemy zabrać się samochodem bo mają wolne miejsce. Coś na zasadzie giełdy przejazdów. www.lotniczy-bilet.pl rezerwacja biletów lotniczych |
|