moja 278 trasa - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-12-06 17:17:57

Nie mogłem tej wycieczki wgrać przez Fierefox, bo nie można było wgrać ani jednego zdjęcia. Musiałem to uczynić za pomocą innej przeglądarki. Nie wiem czy to u mnie coś się popsuło, czy tutaj. Myślę, że u mnie nie, bo na "nk" mogłem umieścić zdjęcia bez problemu.

Wysłano: 2011-12-06 22:26:10

Super wyprawa - pogodowo i widokowo. Smrk - kawal góry, pod 1300 i z zadziornym obrysem. Trzymało nas kilku  za pogodę, za humory nie trzeba było - jak zawsze figlarze na szlaku!  Bardzo się ciesze, ze miło wspominacie czeskie wedrowanie.

Pozdrawiam

Adam

Wysłano: 2011-12-06 22:46:05

No cóż, dziękujemy za to trzymanie kciuków. Może kiedyś wszyscy razem znajdziemy czas na wspólną wycieczkę. Pozdrawiam

Wysłano: 2011-12-07 01:15:08

Wspaniała wyprawa i dzielni turyści. Staszku! Nie wiedziałam że Ty taki mocarz jesteś, że taką potężną skałę bez wysiłku potrafisz podtrzymać. Ho, ho, ho:-)

Wyjście w góry przy pięknej pogodzie nie jest problemem, ale wędrówkę przy tak zmiennej aurze mogą uskutecznić tylko prawdziwi turyści. Pozytywnie zakręceni. Trzymałam i ja kciuki za udaną wyprawę i pogodę też i w końcu nie było chyba najgorzej. Prawda Staszku? Pozdrawiam :-)

Wysłano: 2011-12-07 08:32:54

Danusiu, tak naprawdę to były dobre warunki, bo mimo wszystko mieliśmy dużo słońca, choć na zdjęciach może aż tak tego nie widać. Jedynie w miejscach, gdzie nam zależało, żeby było ładnie ze względu na widoki, to jak na przekór, akurat tam szliśmy w chmurach, bądź przy opadach atmosferycznych. Ale to tak musiało być, żeby pozostał jakiś niedosyt, żeby tam była potrzeba powrotu. I to jest piękne w wędrowaniu, że napotyka się stałe zmiany i za każdym razem jest inaczej.

Dzięki za "kciuki" i za sympatię, którą zresztą odwzajemniam. A z tą skałą? Skoro dama chce robić eksperymenty i na nią wychodzi przy niesamowicie silnym wietrze, to trzeba o damę zadbać, aby z tą skałą nie runęła. Hahaha

Wysłano: 2011-12-07 20:29:53

... a poza tym zaczynam już tęsknić za dreptaniem po śniegu.

Wysłano: 2011-12-07 22:29:42

Mimo zmiennych warunków atmosferycznych- bardzo dużo pogody odnajduję w Twoich Stasiu relacjach. Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i dobre towarzystwo. A jednego i drugiego nigdy Tobie nie brakuje :-)

Ja zimą robię przerwę w wędrówkach - za to wiosną mam nadzieję wyruszyć na szlaki na dobre! Pozdrawiam z deszczowych Tych... :-)

Wysłano: 2012-01-07 23:59:03

Piękne i radosne to Wasze wędrowanie.

Pozdrawiam

Wysłano: 2012-01-08 00:06:37

Oj, wróciłaś do trasy sprzed miesiąca, faktycznie było radośnie, bo przecież po to się chodzi by nieść z sobą radość (choć nie zawsze to wychodzi).

Wysłano: 2012-01-08 08:32:09

Stasiu,  trasa nie najnowsza, ale rzadko wchodzę na Zwiedzaj Świat i dopiero "odkryłam" twoją 278 trasę :).  Jeśli coś zasługuje na uwagę, to pozytywny komentarz aż się prosi, bez względu na datę wycieczki.

Pozdrawiam serdecznie

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu