Wyspy oceanu indyskiego-Malediwy - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-12-07 16:37:24

wspominam o malediwach, poniewaz chce sie kiedys udac na archipelag tych malych, ale cudnych wysepek. Jak zagladam na zdjecia u wujka google  to mam ochote ruszyc juz jutro. Tym bardziej, ze Groupon zachecil mnie ostatnio do tej wyprawy wystawiajac w dziale Travel znizke oszczedzajac w sumie 800zl http://www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/albatourvarsavolo-warszawa/1791008 

Ufolud

Wysłano: 2012-02-28 11:05:07

Oh,Wow,it's really a marvelous island and I really appreciate the image,you have shared.Now,I am too curious to visit this island and I would visit there anyhow in near future.

emigrate to canada

Wysłano: 2012-04-25 12:53:47

Zdjęcia wyspy robią wrażenie,a przecież to tylko jedna  z licznych jakie się tam znajdują. Możemy pooglądać korzuystając z przegldarki,ale może ktoś już tam był i napisze swoją opinię czy warto?

Wysłano: 2012-05-16 20:32:16

Witaj,
nie ma tanich hosteli. Malediwy to kraj, który postawił na zasobnych turystów i raczej preferujących stabilny sposób spędzania urlopu. Człowiek z plecakiem i małą kasą raczej tam się nie odnajdzie.
Hotele indywidualnie i w nieco niższych cenach można znaleźć tylko w stolicy Male i okolicach – rzędu 30-40 USD za pokój. Na innych wysepkach tylko za pośrednictwem biur podróży (w pakietach od 3 dni - spanie i jedzenie plus transfer). Co tam można robić? Plaża i rafa koralowa. Fajne miejsce dla uprawiających nurkowanie i snorkeling tudzież inne sporty wodne. 

Nie sprawdzałem tego – ale z różnych informacji wynika, że taniej pobyt można kupić za pośrednictwem biur podróży w Indiach.

Jeżeli interesuje Cię połączenie pieknej przyrody, pląż i rafy koralowej to świetnym miejscem są Andamany.

Pozdrawiam

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu