NOWOROCZNIE.... - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-12-30 10:40:43

Wszelkiej pomyslności, zdrowia, szczęscia w życiu osobistym:))) dobrej i pewnej  pracy, uśmiechu na codzień , ciekawych wycieczek  w nadchodzącym Nowym Roku 2012 wszystkim krajotroterom :)

życzy mokunka

Wysłano: 2011-12-30 11:18:12

Mokunko, dobrze, że pomyślałaś o tym.

Moi Drodzy, nie wiem jak dla Was, ale dla mnie stary rok był wyjątkowym, ważnym, coś złego zostało przełamane i choć los zabrał z tego świata mojego Najlepszego Przyjaciela, wielu innych ważnych dla mnie ludzi...a także dwa moje kochane króliczki, to starał się to zrekompensować w innych dziedzinach, a szczególnie w zdrowiu. Dzięki Ci Panie Boże za to, szczególnie za to ostatnie.

Wchodzę w Nowy Rok z nadzieją, że jednak dobra passa będzie się rozwijała, a tego co złe, coraz mniej.

Tego właśnie Wam życzę, samych dobroci począwszy od zdrowia aż do obfitości dóbr duchowych i materialnych. Do Siego 2012 Roku!

Wysłano: 2011-12-30 17:52:20

Dla wszystkich Łazików i Wozaków, Megaaktywnych i Wygodnych, wspanialych przygód, pozytywnych wrażeń, niezapomnianych wspomnień z bezpiecznych podróży, wypraw, tras, spacerów i przechadzek w 2012 i kolejnych latach XXI wieku.

Wysłano: 2011-12-30 19:58:27

Wszystkim miłośnikom Polskich Szlaków i portalu Zwiedzaj Świat   życzę wiele dobra w Nowym 2012 Roku. Aby wszystkie wyprawy - i te duże i te małe- przynosiły dużo wrażeń. Aby otaczali Was zawsze życzliwi ludzie. Abyście mieli czas i środki na rozwijanie swoich podróżniczych i fotograficznych pasji ( i oczywiście na relacje z nich). Aby zdrowie Wam dopisywało, a Ten co stworzył ten cudny świat darzył Was wszystkich swoją opieką.

Dziękuję, że jesteście i dzielicie się pięknem z innymi!

A dla Ani i Łukasza szczególne podziękowania za stworzenie tego portalu :)

Wysłano: 2011-12-30 21:55:32

Zdecydowanie TAK Mokunko! Szczególne dla nich i szczególne życzenia, by mieli cierpliwość dla nas kiedy czasem kręcimy nosem, ale jak wiemy wszystko dla dobra tego forum.

Aniu i Łukaszu wytrwałości i wiele radości w Nowym Roku.

Wysłano: 2011-12-30 22:41:51

Polskie szlaki sprezentowały mi wielu nowych przyjaciół. Miła atmosfera i życzliwość sprawia, że chętnie tu zaglądam. Wielka to zasługa Twórców portalu.Pieknie dziekuję :-)

Wszystkim życzę żeby rok 2012 był pełnym ekscytujących wypraw w wymarzone miejsca. Życzę wielu nieprzetartych szlaków, by Nowy Rok stał się czasem spełnionych marzeń oraz wspaniałych wycieczek. Oby wszystkie podróżnicze plany doczekały się realizacji! I jeszcze zdrowia życzę, bo ono jest najważniejsze. Pozdrawiam serdecznie – Danusia :-)

Wysłano: 2011-12-31 07:33:54

Wspaniałych wędrówek  i wszelkiej pomyślności w nowym 2012 roku wszystkim zapaleńcom wędrówek i sympatykom tego portalu. Radości z wypraw i z podziwiania przyrody oraz przepięknych widoków. By dobra energia uzyskana na naszych wycieczkach, dała Wam szczęście rodzinne, uśmiech, życzliwość i optymizm. Powtarzajmy te życzenia sobie przy każdej nadarzającej się okazji, aby się spełniały i sprawdzały.

życzy Roman

Wysłano: 2011-12-31 12:56:46

Dołączmy się do wszytkich życzeń dużo szczęscia i radości ze wszystkich wycieczek i wypraw obyśmy poznawali i zwiedzali nasz kraj i dużo zapału i radości oby w nadchodzącym roku go nam niezabrakło życzymy wszystkim krajtroterom Krzysiek Dorota

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu