Nad morze w kwietniu 2012 - co polecacie? - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2012-01-04 12:28:11

Witam

Chciałbym udać się w kwietniu razem z żoną nad nasze morze. Co polcecacie? Myślę o Trójmieście ale chętnie rozważę inne propozycje. Interesują nas pzrede wsztskim różnego rodzaju miesjca do zwiedzania, muzea itp. Może możecie też polecić jakieś miejsca noclegowe?

Z góry dziękuję za pomoc

Krynica i Muszyna to najbardziej znane miejscowości uzdrowiskowe w południowej Polsce.

Wysłano: 2012-01-08 08:08:13

Trójmiasto najlepiej zwiedza się od strony Krowiego Ogona - czyli polecam Wam bazę wypadową na Helu. Czeka Was tam mnóstwo zabytków, Fokarium, a przy tym w kwietniu niewielu turystów, więc i uliczki niezbyt zatłoczone. Dodatkowo po drodze do 3-miasta jest wiele fajnych rzeczy do obejżenia.

Ostatnio edytowany: 2012-01-08 08:09

Wysłano: 2012-01-08 22:00:58

Ja bym Swinoujście wybrała.Super, niedaleko do Niemiec, spacerkiem po plaży, kurort w środku miasta i wyprawa promem.Bylam tam 3 razy i jeszcze pojade.

Wysłano: 2012-01-12 10:58:24

Dzięki za wypowiedzi. Im więcej czytam jednak o Trójmieście tym bardziej mam ochotę właśnei tam się wybrać. Może polecicie jakieś fajne noclegi w Gdańsku, Gdyni albo Sopocie?

Krynica i Muszyna to najbardziej znane miejscowości uzdrowiskowe w południowej Polsce.

Wysłano: 2012-01-21 10:42:42

Jak szukałem miejsca na wyjazd znajomi polecili mi małą miejscowość koło Łeby, zadzwoniłem szybka rezerwacja i pojechałem do Sasina blisko morza ceny jak na miejscowość nadmorską w sezonie tez ok. można zaglądnąć a ich stronę http://sasinodominik.pl/ spoko miejsce polecam. 

Wysłano: 2012-01-22 23:43:20

Na pomorzu mamy aż 198 obiektów. Z pewnością znajdziesz coś dla siebie, szczególnie gdy zawęzisz kryteria i dokładnie określisz wymagania.

www.edom.pl

Wysłano: 2012-02-03 11:11:21

Łeba i okolice w zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasin, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram http://sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku ja w co niektórych miejscowościach nadmorskich. 

Wysłano: 2012-02-23 14:46:07

Witam,

jeżeli jeszcze nie zapadła decyzja co do wakacji to ,

niech sobie inni mówią co chcą a ja swoje wiem i 

nigdzie dziś nie znajdziesz na świecie takiego zakątka ,gdzie by po nas kaszubach nie była pamiątka

a jedyne i niepowtarzalne na skale europejską miejsce w Polsce to 

Półwysep Helski, a szczególnie KUŹNICA = RYBAKÓW STOLICA

niewielka miejscowość ,w środku cieńkiego połwyspu 6km za Chałupami a 7km przed Jastarnią

cisza ,spokój ,wszędzie blisko .....mieszkasz nad wodą ,z okna widok na Zatokę Pucką ,a za plecami masz morze Bałtyckie

A i nigdzie nie zjesz tak świerzej ryby jak tu )))

Zapraszamy Kwatery U Rybaka KUŹNICA 606 91 43 42

PS. każdy kto powoła się na POLSKIE SZLAKI może liczyć na niespodziankę

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Ps

Wysłano: 2012-03-29 12:04:40

Trójmiasto należy do tej droższej opcji pobytu,więc proponuję inną miejscowość,a dokładniej Łebę. Dookoła cisza i spokój,czyli wszystko czego potrzebujesz. O nocleg równeiż nie ma się co martwić,chętnie pomogę wybrać coś odpowiedniego.

www.villaverdi.pl - Luksusowy Pensjonat SPA w Łebie.

Społeczność

Posiadamy:
5180 użytkowników,
135564 zdjęć,
14000 postów.
629 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu