Kołobrzeg - Forum

pierwsza strona poprzednia strona 1 2
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2012-02-02 10:25:21

Nie wiem czemu ale od pana Stanisława tylko złość i jad naprzemiennie.Nie wstawiam wycieczek, bo jak napisalam, nie jestem w stanie sama na nie jechać.Nie wiem czemu wiecznie panu o "coś chodzi".Jeśli nie dostanie  5 ,to uważa pan się za poszkodowanego i "grozi" zniknięciem z forum.Może nie każdy lubi takie wędrówki? Wytypowane przez pana osoby, wszyscy powinni negować,tak pan rozumuje .A innych , mimo ,że dadza 1 zdjecie i brak opisu, pan broni.Brak w tym logiki.Ja stawiam 5, tym którzy ciekawie opisują , a nie tym, którzy nawet opisu nie redagują.

Co do moich wycieczek, to jak napisalam nie jestem w stanie samodzielnie wyjechać, dlatego chętnie czytam o podróżach.Pracuje na niepełny etat z PEFRON-u.Tu ma pan próbkę tego co robimy w mojej ukochanej Łodzi.Czasem uda nam się wyjechać, lecz nie wszystkim.

http://www.zgptn.org/?p=285

I jak zawsze mnie uczono ,grzeczniejszy ustępuje.Nie podejmę z panem więcej żadnej dyskusji.STOP.

Ostatnio edytowany: 2012-02-02 10:27

Wysłano: 2012-02-02 11:18:31

proszę nie ma sensu się kłócić jedny dobrze wkleja inny uczy się dopiero,,już i tak za dużo złosci i zawisci

Wysłano: 2012-02-02 18:01:06

Agata, dalej jesteś złośliwa. Ja nigdy nie mówię o ocenach dla mnie, tylko o tym co Ty robisz. Mnie to lata koło nosa, co kto mi wystawi, (mam na myśli gorsze oceny) natomiast wyrażam swoje niezadowolenie jeśli ktoś taki jak Ty popisuje się niewiadomo czym u innych. I nie wywijaj kota do góry ogonem, bo to właśnie przy tej wycieczce, właśnie Ty jako pierwsza stwierdziłaś, że to jest całość, pomarudziłas i wystawiłaś "3". Nie poczekałaś, aż Beatka wszystko dokończy. I tak zawsze jest z Tobą.

A co do mojego odejścia, ja nie straszę , tylko to realizuję, choć jednak z tym mam trochę kłopotów, ale powoli, powoli.

pierwsza strona poprzednia strona 1 2
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14040 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu