Kołobrzeg - Forum

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2012-02-01 13:02:25

To juz calosć, jedno zdjecie i bez opisu?szkoda.

Wysłano: 2012-02-01 13:36:15

A skąd Ty wiesz encyklopedio, że to już całość. Sama wgraj przynajmniej jedną trasę i przestań tutaj bruździć.

Wysłano: 2012-02-01 13:42:57

Dziękuję Panie Stanisławie postaram się uzupełnić co trzeba aczkolwiek mam nie wiele czasu na siadanie do komputera ..Szanowna Agato jak może przeczytasz uzupełnię co trzeba jak będę miała więcej czasu,...nie jestem może taką globtroterką jak ty ale stawiam bardziej na piękno  przyrody niż przebyte kilometry..pozdrawiam..niżej dodaję zdjęcie synka stojącego przy fontannie nieopodal parku przez który musieliśmy przejść by dostać się na plażę

Ostatnio edytowany: 2012-02-01 13:59

Wysłano: 2012-02-01 15:49:00

zapewne masz Rację..więc jak śpiewał mądry pieśniarz róbmy swoje:-)))ja jestem spokojna dopóki ktoś nie zaczyna:-))

Wysłano: 2012-02-01 17:02:39

Beato! Ja proponuję najpierw przygotować całą  wycieczkę np. w Wordzie, obrobić zdjęcia wrzucając je do wybranego folderu na kompie i potem jak już wszystko gotowe to wrzucić na Polskie Szlaki. Myslę, że tak jest najlepiej, bo  za jednym kopem wgrywasz całą wycieczkę.

Pozdrawiam i czekam na fotki i relację :)

Wysłano: 2012-02-01 19:54:16

' toja1358' napisał(a):
Beato! Ja proponuję najpierw przygotować całą  wycieczkę np. w Wordzie, obrobić zdjęcia wrzucając je do wybranego folderu na kompie i potem jak już wszystko gotowe to wrzucić na Polskie Szlaki. Myslę, że tak jest najlepiej, bo  za jednym kopem wgrywasz całą wycieczkę. Pozdrawiam i czekam na fotki i relację :)

Dokładnie, to co mówi Toja:) pozdrawiam:)))

Wysłano: 2012-02-01 20:14:08

'Lebiedzik Stanisław' napisał(a):
A skąd Ty wiesz encyklopedio, że to już całość. Sama wgraj przynajmniej jedną trasę i przestań tutaj bruździć.

Mogłabym wgrać nawet kilkanaście wycieczek z 1 zdjęciem i bez opisu.Ale nie idę na łatwiznę panie Stanisławie.I również nie ja stawiam jedynki.Czasami piszę komentarze . Nie wiem czemu pan tylko mnie neguje. Nie jestem klakierem i  nie wszystko mi się tak samo podoba. Lubie czytać o podróżach,bo ja mam pewne ograniczenia ruchowe i sama rzadko wyjeżdzam.Niech pan zerknie ile osób zalogowało sie po mnie.I tyle na ten temat.

Ostatnio edytowany: 2012-02-01 20:15

Wysłano: 2012-02-01 21:56:33

uważam że z czasem moje wycieczki bedą lepiej przygotowane ..a na razie niech jest jak jest:-)))

Wysłano: 2012-02-01 22:06:40

Beatko, jest dobrze. Początki zawsze bywają trudne, ale chyba "czujesz" to nasze wsparcie , żeby wszystko się dobrze powiodło. Witaj w gronie i czuj się tu dobrze. Pozdrawiam

Wysłano: 2012-02-01 22:38:54

na pewno będę się starać  nie popełniać kolejnych błędów z wgrywaniem itd ale jak mówiłam uczę się:-)moim marzeniem jest móc zwiedzić stare skanseny itp..pozdrawiam ciepło wszystkich

1 2 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14040 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu