Sladami Napoleona , W. Reymonta , generala H. Dabrowskiego , A. Mickiewicza - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2012-02-03 15:56:54

Barsolis! Opis wycieczki proponuję robić w zakładce RELACJA, będzie przejrzyściej.

Wysłano: 2012-02-03 20:17:48

Witam  Sz.Pania  . na moich   skromnych  stronach .

Ucze sie  dopiero w Polskich szlakach  z tymi wycieczkami .  Strona Polskie szlaki bardzo  mi sie  podoba , bo na tym forum  jest mowa  o turystyce i pieknycgh miejscach. ....Serwofanie po tym forum sprawia mi duza  przyjemnosc , chociaz  jestem na  10 roznych - Sport , samochody , kompy itp.  .... Widze ze lubimy GORY ,  ja tez  mam z Poznania tak samo daleko  nad morze i  w gory -ktore  wole 100 razy  niz morze ( sory wiem ze SOPOT )   . Mam 3 razy  zdobyte RYSY  ( 2 razy z  Zona  ,1 raz z synem ) .  T

atrzanska Lomnica  ( Slowcja ) i te kliematy  uwielbiam  wraz  z nartami .  Tatry to sa  odpowiednie  gory  dla mnie ,Karkonosze tez lubie  . Najbardziej zabytki Dolnego Slaska  , ktorych  jest sporo .    Zapraszam do wielkopolski - jest co zwiedzac  -mam chyba  ze 100 atrakcyjnych miejsc do zwiedzenia.

Pozdrawiam  Barsolis starsza mlodzierz

Ostatnio edytowany: 2012-05-18 22:38

Wysłano: 2012-02-03 20:22:49

Karolu! Mam wrażenie, że nie zrozumiałeś Toji! Chodziło tylko o opis wycieczki w zakładce "Relacje". Bedzie przez to bardziej czytelna. Poza tym w folderze "Galeria" możesz dodać zdjęcia. Chętnie je zobaczymy. Pozdrawiam :-)

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14040 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu