Z Łysej Góry na molo - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2012-02-22 00:26:41

Kochane koniki!!! Jak zawsze przyłożyłaś się do relacji pisemno-fotograficznej i jest tego efekt. Wielkie dzięki, że tyle serca w to wkładasz i że mogę oglądać miejsca ciekawe, a bez Twoich relacji nie poznałbym ich. Łysa Góra w Sopocie! Wspaniale!

Ja jeszcze siedzę w domu, jeszcze zawroty głowy, ale już mniejsze i jak tylko to ustanie, pewnie wyruszę gdzieś, ot, chociażby dla próby.  A na razie delektuję się tym, co Ty i inni pokazują. Dziękuję i pozdrawiam.

Wysłano: 2012-02-22 10:43:23

Toja, ślicznie nam opisałaś  i obfociłaś te miejsca.Co do Łysej Góry to juz teraz znam trzy; ta Świetokrzyską Łysą Górę -z sabatem czarownic, ta "twoją" Sopocką oraz w Siewierzu (woj śląskie) siedzibą Nadlesnicwa Siewierz jest właśnie na Łysa Góra :)))

Pięknie tam, w twojej nadmorskiej  okolicy ,  opisałaś to można powiedzieć rekreacyjnie - wypoczynkowo i sportowo. 

Stasiu, a ty nam zdrowiej, abys mógł znowu wruszyć i wszystko nam opisać ! pozdrawiam:)))

Ostatnio edytowany: 2012-02-22 14:12

Wysłano: 2012-02-22 16:32:10

No prosze i nawet nad morzem można poszusowac na nartach superancko :) pozdrawiamy

Wysłano: 2012-02-22 19:22:12

Krakus wita! no nie pozostaje mi nic jak tylko spakować się i znowu po paru latach powinienem odwiedzić TRÓJMIASTO, JESZCZE JEST OLIWA .........  co do Łysej Góry to te " latające na miotłach'" zostawimy do czsu Ich Sabatu  .......... Opisałaś  ten spacer ......... cunnie ...pozdrawiam Jurek

Wysłano: 2012-02-22 19:48:26

Witaj Toju! Dziękuję za kolejną garść jodu znad Bałtyku!  Niesamowicie ogląda się Twoje zdjęcia kiedy widać ośnieżony stok,  w oddali kawałek morza :-) a mewa – modelka wdzięcznie Ci pozuje. Jak zwykle zdjęcia świetnie opisane, a relacja dopracowana.

Mokunko! nie wiedziałam, że znasz aż tyle Łysych Gór! Hihi...To dopiero kolekcja:-)

Stasiu! Życzę szybkiego powrotu do zdrowie i dobrej kondycji:-)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko, bo wiosna tuż, tuż :-)

Wysłano: 2012-02-22 21:09:17

Hihi, Danusiu, Łysych Gór znałam  zaledwie dwie (j/w) ale teraz Toja opisała tą "swoją" z Sopotu i kolekcja Łysych Gór rośnie :))) Wiesz Danusiu - do kolekcji będę miała jako ,że już wcześniej odwiedziłam  i opisałam Wam Wąwóz Czarownic i Laboratorium Frankensteina :))) To Łysa Góra pasuje idealnie wręcz. pozdrawiam:)

Wysłano: 2012-02-22 21:39:38

hihi, nic,  tylko SABAT zorganizować! ale wybór:-)

Wysłano: 2012-02-24 11:54:32

Lubie Sopot.Jednak wole w lecie.

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14042 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu