Klodzko - Twierdza w miescie zabytkow. - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2012-02-22 13:00:58

dzien Dobry . Jestem nowa na forum.  Pana  wycieczka po  Dolnym Slasku podoba  mi sie  . Opisy hisoryczne  tych  naszych ziem  podobaja mie sie najbardziej .Bylam  w twierdzy 1 raz  . dla mnie kobiety  to nic specjalnego  , ale  kawal historii w tej twierdzy jest na pewno ...  zapomniala  bym !  ma  Pan  fajny PROFIL na polskich szlakach -no no ta  hiszpanka .....Janika 

Wysłano: 2012-02-22 19:01:06

witam nowego turyste,witam Pania Janike . Ciesze  sie ze  podobaja  sie Pani moje opisy historyczne z  Dolnego slaska Jestem uczulony na  historie polski . Nie cierpie  najezdzcow  ktorzy pozniej  wmawiaja  nam  ze sa naszymi przyjacolmi ,a i tak noz w plecy wloza przy naj blizszej okazji .......Zwiedzamy kraj . Co do Twierdzy  jest rzeczywisci  bardziej dla  mezczyzn  , bo tam stacjonowaly chopy przez wieki ..Zatem miasto Klodzko jest bardzo piekne polecam do zwiedzania .   Barsolis

Wysłano: 2012-02-22 21:00:08

Ciekawa jest zarówno Twierdza Kłodzka, jak i podzienia. Miasto , które ma tak bogata historią również warto zwiedzić. Bylam tam kilka razy, zawsze coś ciekawego mnie zainteresowało. Wlaśnie odszukłam fotkę z Twierdzy Kłodzkiej.pozdrawiam:)))

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14042 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu