Najlepszy rejon świata - Forum

1 2 3 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2007-03-25 12:30:28
Moje ulubione to Tanzania/Kenia i Peru
Wysłano: 2007-04-03 11:30:06
Ja najbardziej lubię Tybet
Wysłano: 2007-04-04 11:13:56
A to faktycznie bardzo ciekawy region, zarówno krajobrazowo, jak i kulturowo :)
Wysłano: 2007-04-05 20:33:22
Mnie fascynuja kraje Wschodu...
Chcialabym przespacerowac sie po chinskim murze.... 8-)

Kiedys tez przeczytalam ciekawy artykul o Laosie...niestety,remont mieszkania udaremnil ta podróz (finansowo :cry: )
Wysłano: 2007-04-06 20:20:13
No my to teraz wiemy najlepiej, dalsze wojaże możemy sobie przez kilka najbliższych lat wybić z głowy :) Za to mieszkanko będzie ładne, już we wtorek :)
Wysłano: 2007-04-17 14:57:19
Jesli Cie tak fascynuje Chiński Mur to nie smuć się - stoi już tyle lat że napewno zdązysz go zobaczyć zanim sie rozleci ;-)
Tymczasem możesz podróżować wirtualnie - z braku laku dobry kit - mówi przysłowie. Na szcęście jest net - wiem, wiem, że to nie to samo ale jak się nie ma co sie lubi....
Mnie fascynuje Japonia i to nie tylko przyroda czy architektura ale głównie sposób widzenia swiata jakze odmienny od naszego. Ich kultura i historia, kuchnia, filozofia....
Moja sąsiadka wybiera się w tym roku do Chin - mam nadzieje że po powrocie usłyszę jakieś ciekawe opowiesci
Wysłano: 2008-04-08 15:45:14
Jestem zafascynowany Ameryką Południową i Środkową. Szczególnie historią przedkolumbijską tych terenów. Moim marzeniem jest podróż do Meksyku i do Peru. Bardzo chciałbym zobaczyć pozostałości po inkaskiej świątyni - Machu Picchu.
Wierzę, że kiedyś uda mi się ziścić moje marzenia.
Wysłano: 2008-08-20 09:35:33
Mąż mojej przyjaciółki też maży o Peru i Machu Picchu. Ja staram się zwiedzić jak najwięcej w Irlandii ,ponieważ mieszkam tu od 2 lat i może jeszcze następne dwa przede mną. Krajobrazy są tu równie piękne i różnorodne ,pogoda jest częściej deszczowa ale mnie to nie zniechęca.Są tu dwa miejsca ,które pragnę koniecznie zobaczyć : Jaskinie w Marble Cave gdzie pływa się łodzią podczas zwiedzania i najwyższy szczyt tego kraju czyli Corran Tuathail (1050m) wysokoś nie jest oszałamiająca ale na początek dla moich córek wystarczy :)
Wysłano: 2009-12-21 19:23:20
Byłem w Peru - cudownie. Nepal - pięknie i dużo turystów. Bhuatan - polecam gorąco póki jest mało turystów. Ceny za dzień pobytu 200$, ale za to co za widoki, szcególnie piękne klasztoru, doliny i Gniazdo Tygrysa. Jedzenie, warzywa, ryż warzywa i ryż. Polecam gorąco z biurem Logostour i przewodnikiem Kajetanem
Wysłano: 2009-12-21 19:40:56
O tych rejonach to jakoś nigdy nawet nie myślałam, jakoś tak w głowie zakodowane że to zakątki dla Himalaistów :)
1 2 3 następna strona ostatnia strona
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14042 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu