Czego Wam brakuje w serwisie Polskie Szlaki? - Forum

pierwsza strona poprzednia strona 1 2
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-10-10 21:16:17

WITAM ,poprawić zdolność umieszczania zdjęć,jest to narazie jedyne forum ,gdzie mam z tym problem.

Chodzi o pojemność,lub automatyczny program do obróbki ,aby zdjęcia zformatować do 500kB.

Pozdrawiam   ''góral''

Wysłano: 2011-10-10 22:20:07

Grzesiu, to chyba niejest wielki problem, w każdym programie graficznym zmniejszysz raz-dwa.

Pozdrawiam i życzę cierpliwości :)

Wysłano: 2011-10-10 22:40:36

Grzegorz , dokladnie to co pisze Toja.Jesli nadal jednak klopot,  to prosze link

http://zmniejszacz.pl/

kazda fote zmniejszysz bez problemu!

Ostatnio edytowany: 2011-10-10 22:41

Wysłano: 2011-10-11 21:39:47

Dziękuje za pomoc nareście udało mi zamieścić zdjęcia

Pozdrawiam   ''góral''

Wysłano: 2011-10-12 15:39:14

Witam

Właściwie to jest OK. Uśmiech Ani i Łukasza, którzy „dopieszczają stronę”, wiele wynagradza i dzięki im za to. Przyjaciół zyskuję coraz więcej i ich pozdrawiam. Ale gdyby był taki panel „ Nasze pozycje GPS”, to ułatwiłoby planowanie wycieczek i uzyskiwanie o tych miejscach informacji. Np.:

Szczecin     Zamek Ks. Pomorskich       poz.  GPS      autor opisu      inne linki           czas trwania zwiedzania               ……   and more,more

Szczecin     Baszta Siedmiu Płaszczy     poz. GPS                     autor opisu      inne linki            czas trwania zwiedzania               ……

……… itd., itp. ……….

Przygotowując swoje wojaże czytam opisy miejsc krajtroterów, · ale często nie wiedząc o nich pomijam ciekawe miejsca warte zobaczenia. Mając pozycje GPS w danym mieście lub okolicy mogę szybki stworzyć plan wyprawy z miejscami, które mnie interesują.

Ząbkowice Śląskie, przejeżdżałem przez nie, ale o Krzywej Wieży i Laboratorium Frankensteina nie słyszałem. Dopiero opis Mokunki zwrócił mi uwagę na te ciekawe miejsca. A jeszcze pozycja GPS i znalazłbym się w objęciach samego strasznego Frankensteina. I z innymi opisami tak samo.

Bo dla „ Starszych Panów” to  „..gdzie ta keja a przy niej mój jacht „, szkoda czasu na szukanie.  Pozycja GPS, „cała naprzód”, och przepraszam „gaz do dechy" i już jestem w objęciach „Gnoma” w Kopalni Złota w Złotym Stoku lub tam gdzie GPS poprowadzi.                                                                                      A może te pozycje GPS przeoczyłem na portalu ?

Pozdrawiam

Zbyszek Mat

Wysłano: 2011-10-31 15:02:14

ja mam taką małą sugestię odnośnie usuwania zdjęć, bo zdaje się, że można je usuwać tlyko pojedynczo, przydałaby się możliwość usuwania większej ilości zdjęć jednocześnie,np przez ich zaznaczenie. A jeśli jest taka możliwość i ja tego jeszcze nie odkryłam to proszę o wskazówkę ;)

poza tym dla mnie komfortowa byłaby możliwość blokowania galerii dla osób spoza społeczności....

aha, jeśli chodzi o kwestię ocen, rankingów, ilości "wchodzeń" itp. to osobiście nie jestem zwolenniczką tego na żadnym z portali ... wg mnie komenatrze są wystarczające

Ostatnio edytowany: 2011-10-31 15:11

Ostatnio edytowany: 2011-12-03 00:07

pierwsza strona poprzednia strona 1 2
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14042 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu