Witam
Właściwie to jest OK. Uśmiech Ani i Łukasza, którzy „dopieszczają stronę”, wiele wynagradza i dzięki im za to. Przyjaciół zyskuję coraz więcej i ich pozdrawiam. Ale gdyby był taki panel „ Nasze pozycje GPS”, to ułatwiłoby planowanie wycieczek i uzyskiwanie o tych miejscach informacji. Np.:
Szczecin Zamek Ks. Pomorskich poz. GPS autor opisu inne linki czas trwania zwiedzania …… and more,more
Szczecin Baszta Siedmiu Płaszczy poz. GPS autor opisu inne linki czas trwania zwiedzania ……
……… itd., itp. ……….
Przygotowując swoje wojaże czytam opisy miejsc krajtroterów, · ale często nie wiedząc o nich pomijam ciekawe miejsca warte zobaczenia. Mając pozycje GPS w danym mieście lub okolicy mogę szybki stworzyć plan wyprawy z miejscami, które mnie interesują.
Ząbkowice Śląskie, przejeżdżałem przez nie, ale o Krzywej Wieży i Laboratorium Frankensteina nie słyszałem. Dopiero opis Mokunki zwrócił mi uwagę na te ciekawe miejsca. A jeszcze pozycja GPS i znalazłbym się w objęciach samego strasznego Frankensteina. I z innymi opisami tak samo.
Bo dla „ Starszych Panów” to „..gdzie ta keja a przy niej mój jacht „, szkoda czasu na szukanie. Pozycja GPS, „cała naprzód”, och przepraszam „gaz do dechy" i już jestem w objęciach „Gnoma” w Kopalni Złota w Złotym Stoku lub tam gdzie GPS poprowadzi. A może te pozycje GPS przeoczyłem na portalu ?
Pozdrawiam
Zbyszek Mat