| Autor | Wiadomość |
|
Wysłano: 2007-08-14 09:18:29
Jako że robie aktualnie nową wersję PSa (skrót od Polskie Szlaki ;) ) (www.polskieszlaki.pl ) choć głównie będzie polegała na zmianie programu, skryptów planujemy jednak pewne zmiany w działaniu serwisu - uporzadkować, poukładać itp.
Czy jest jakaś funkcjonalnośc, którą chcielibyście widzieć w serwisie? Nie wiem - np ogłoszenia autostopowicza czy tym podobne - czekam na propozycje. |
|
|
| |
|
Wysłano: 2007-08-20 16:17:43
Moja props:
W Galerii - zakładka "panoramy" - ostatnio pojawiło sie sporo oprogramowania do tworzenia takich rzeczy przez co jest to stosunkowo łatwe więc może ooprócz mnie też ktoś by się skusił... Ważne by dopuścić tu dużą rozdzielczość poziomą (powiedzmy 2000x400 px) |
|
|
Wysłano: 2007-08-29 13:59:32
weźmiemy to pod uwagę.
|
|
|
Wysłano: 2011-04-13 13:48:03
Wiem, że temat to stary kotlet, ale cóż spróbuje go odgrzać. Mnie najbardziej brakuje po I: sprawdzania pisowni gramatycznej. A teraz druga rzecz i może najważniejsza - brakuje samych szlaków? Ja wiem, że zrobić coś takiego pod google maps jest niemożliwe, ale może jest jakiś sposób? Mówię o siatce wszystkich polskich szklaków turystycznych, czasy przejść, obliczanie trasy, zaznaczenie noclegów. Myślę, że to jest sposób na wielki booom tego serwisu, bo czegoś takiego brakuje. Gdybym umiał, to bym sam to zrobił, ale że jestem noga z informatyki, to podrzucam świetny pomysł i liczę chociaż na złotą tabliczkę, gdy serwis osiągnie popularność n-k.pl ;) |
|
|
Wysłano: 2011-04-13 18:25:07
Hehe Z pisownią nie da rady, ze szlakami - łatwo nie będzie, może coś się da w tym kierunku zrobić, ja też już o tym myślałam, nieraz, ale nie wiem co z tego wyniknie. Dzięki za propozycję no i będzie złota tabliczka w swoim czasie ;) |
|
|
Wysłano: 2011-04-13 23:42:21
moze dodac wzorem innych portali społecznościowych ilość wejśc na np. zdjęcie,wycieczke profil,ponadto może jakis ranking najlepszych miejsc, wycieczek czy najwartosciowszych miejsc w polsce |
|
|
Wysłano: 2011-07-28 22:45:50
Brak możliwości dodania do mapy śladu z własnego GPS jako dokładnej mapy wycieczki Rower i'ts my life |
|
|
Wysłano: 2011-07-29 22:45:10
Nie wiem może to jest, a ja sobie nie umiem z tym dać rady.Jeżeli jest to możliwe to wolałbym, aby galeria ze zdjęciami była dla Moje Miejsca, a nie Moje wycieczki. Budując Moją wycieczkę dodawałbym Moje miejsca z galerią danego miejsca. |
|
|
Wysłano: 2011-09-18 21:21:24
Witam! Według mnie brakuje możliwości dodawania własnych filmów z dysku. A może ja po prostu nie wiem jak to zrobić, ale zdaje się, że jest tylko mozliwość dodawania filmików z You Tube. Pozdrawiam :) |
|
|
Wysłano: 2011-09-19 10:11:23
Jestem za tym , żeby na Polskich Szlakach była możliwość zobaczenia ile jest wejść. |
|