Olsztyn - niedoceniany ? - Forum

pierwsza strona poprzednia strona 1 2
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-11-08 14:47:18

Ja jade do Olsztyna na Święta Bożego Narodzenia. Mój mężczyzna pochodzi z tych stron. I mam nadzieje że bedzie fajnie. Kilka razy byłam tylko w Olsztynie.. i szczególnie latem. Co polecacie? Chciałabym zaskoczyć swojego meżczyzne ;)

Wielcy podróżnicy mówią, że kiedy człowiekowi bardzo chce się pić, a brakuje wody, powinien sobie przypomnieć ten pierwszy raz, kiedy pił. To jest jedyna metoda na pokonanie pustyni.

Wysłano: 2011-11-09 20:08:04

Planetarium, katedra, zamek.

Wysłano: 2011-11-10 09:09:26

Planetarium ? tego to nie wiedziałam ze tam jest ;) zapowiada sie interesująco ;) Dzięki

Wielcy podróżnicy mówią, że kiedy człowiekowi bardzo chce się pić, a brakuje wody, powinien sobie przypomnieć ten pierwszy raz, kiedy pił. To jest jedyna metoda na pokonanie pustyni.

Wysłano: 2011-11-27 22:41:53

http://weronikamatysiak.pl/ strana poswiecona uroczemu miasteczku w wojewodztwie podlaskim na pojezierzu :) jezioro, czyste powietrze :) Rajgród zaprasza :)

Wysłano: 2011-11-29 09:42:38

' kasia' napisał(a):
http://weronikamatysiak.pl/ strana poswiecona uroczemu miasteczku w wojewodztwie podlaskim na pojezierzu :) jezioro, czyste powietrze :) Rajgród zaprasza :)

Ciekawa opcja..ale dopiero albi już w nocym roku na ferie - jak urlop będzie ;/

Wysłano: 2012-05-15 08:54:36

Ja od dwóch lat mieszkam "trochę" bliżej Olsztyna, i nawet raz przez to miasto przejedżałam jadąc nad morze. ale nigdy nie pomyślałam, że Olsztyn może zaoferować coś pięknego. Po przeczytaniu waszych komentarzy i pozytywnych opinii, postanowiłam sama sprawdzić, czy rzeczywiście Olsztyn ma taki klimat jak pisza co niektrórzy...

pierwsza strona poprzednia strona 1 2
Nawigacja stron

Społeczność

Posiadamy:
5186 użytkowników,
136112 zdjęć,
14042 postów.
631 wycieczek,
285 miast,

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Pamiętaj - nigdy, nikomu nie udostępniamy Twojego adresu email!

Ostatnio na forum

Świat wycieczki
Strona główna | Kontakt | Regulamin

Zwiedzaj Świat 2008 - Turystyka na Świecie
Lukana Łukasz Piernikarczyk
Przewodnik, turystyka na Świecie - Turystyka w najlepszym wydaniu