Ja jade do Olsztyna na Święta Bożego Narodzenia. Mój mężczyzna pochodzi z tych stron. I mam nadzieje że bedzie fajnie. Kilka razy byłam tylko w Olsztynie.. i szczególnie latem. Co polecacie? Chciałabym zaskoczyć swojego meżczyzne ;)
Wielcy podróżnicy mówią, że kiedy człowiekowi bardzo chce się pić, a brakuje wody, powinien sobie przypomnieć ten pierwszy raz, kiedy pił. To jest jedyna metoda na pokonanie pustyni.
Planetarium ? tego to nie wiedziałam ze tam jest ;) zapowiada sie interesująco ;) Dzięki
Wielcy podróżnicy mówią, że kiedy człowiekowi bardzo chce się pić, a brakuje wody, powinien sobie przypomnieć ten pierwszy raz, kiedy pił. To jest jedyna metoda na pokonanie pustyni.
http://weronikamatysiak.pl/ strana poswiecona uroczemu miasteczku w wojewodztwie podlaskim na pojezierzu :) jezioro, czyste powietrze :) Rajgród zaprasza :)
Ciekawa opcja..ale dopiero albi już w nocym roku na ferie - jak urlop będzie ;/
Ja od dwóch lat mieszkam "trochę" bliżej Olsztyna, i nawet raz przez to miasto przejedżałam jadąc nad morze. ale nigdy nie pomyślałam, że Olsztyn może zaoferować coś pięknego. Po przeczytaniu waszych komentarzy i pozytywnych opinii, postanowiłam sama sprawdzić, czy rzeczywiście Olsztyn ma taki klimat jak pisza co niektrórzy...